Ritske Douma

Afmakers

Autorijschool Mullender

Om samen een team te kunnen vormen moet je op een lijn zitten. Dezelfde koers varen, neuzen één kant op. Daarom al flink wat jaren
actief met autorijschool Mullender op het dak.. en met plezier.

(Les)auto

Een witte Fiat Punto. Compact, luxe uitgevoerd. Met een zuinige en zeer soepele dieselmotor. Aan boord: climate control, cruise control
enz.

 

Rijles geven

Is tweerichtingsverkeer..ik leg jou uit wat jij moet weten om veilig de weg op te kunnen. Daarnaast mag jij zoveel mogelijk vragen stellen.
Aarzel niet en vraag maar raak!

Een geslaagde keus!

Kwaliteit in de rijopleiding. 100% rijles. Dat vraagt van een instructeur om zijn uiterste best te doen en dat is ook logisch.

 
 

Stel een vraag

Heb je een vraag? Ik beantwoord deze graag. Stuur mij een e-mail: Stuur Ritske een e-mail

 

 

 
 

Geslaagde leerlingen over Ritske:

Iris, Burdaard - Ik wil Ritske nog heel erg willen bedanken voor de leuke en gezellige rijlessen! In het begin vond ik het vooral spannend om te gaan rijden, maar het werd steeds vertrouwder! Nogmaals heel erg bedankt voor de leuke tijd en stiekem is het toch wel een beetje vreemd dat er nu niemand meer naast me zit.
Iris Boering
Gretha, Dokkum -Na een aantal mislukte pogingen toch weer met goede moed aan rijlessen begonnen, deze keer bij Mullender. En deze keer met succes! Woensdag 19 oktober heb ik mijn rijbewijs gehaald. Begin dit jaar ben ik met Ritske begonnen te lessen. Voor mij een heel avontuur. Het was altijd erg leerzaam en gezellig in de lesauto. Zonder Ritske zijn geduld was ik nooit zover gekomen.
Gretha Wijnsma
Bastiaan, Dokkum - Ritske wist op al mijn vragen een duidelijk en logisch antwoord te geven(desnoods met een tekeningetje) waardoor ik het vrijwel meteen begreep. De mooie wagens op de weg alleen was niet genoeg voor ons, daarnaast hadden we ook oog voor schoonheid naast de weg.. haha! Naast alle gekheid en (woord)grappen tussendoor was Ritske een instructeur die zijn werk serieus neemt om ervoor te zorgen dat ik mijn rijbewijs in 1x kon halen.
Bastiaan de Vries

Meer geslaagde leerlingen over Ritske →

Recent geslaagd bij Ritske:
Ellen Gerlofs

Ik heb altijd met veel plezier bij Ritske auto gereden! Ik zou hem zeker aanraden aangezien Ritske de rust bij mij overb...

Germ Metzlar

Bedankt voor de lessen! Bedankt voor de fijne lessen en de positieve insteek na het niet in 1x halen. Mijn rijbewijs is...

Bekijk alle geslaagde leerlingen →

 
 

Lesauto Ritske Douma

 
 

Meer foto’s van Ritske Douma

 
 

Meer weten over het team van autorijschool Mullender? Bekijk ook de pagina’s van de andere teamleden:

Ritske Douma

Autorijschool Mullender

Rijinstructeur
Mijn naam is Ritske Douma. In Dokkum opgegroeid en woon nu sinds kort met vriendin aan de Roptawei 20 te Metslawier. Sinds begin 2007 zeer tevreden werkzaam bij Autorijschool Mullender. Mijn hobby’s zijn: windsurfen, motorrijden, snowboarden en fitness.
Roptawei 20
9123 JB
Metslawier
ritske@autorijschoolmullender.nl
06 – 53608082