Achteruit rijden met aanhanger tijdens lentekriebels festival Dokkum

Achteruit rijden met een caravan of aanhanger is pittig! Wil je het ook eens ervaren? Kom dan op 20 april naar het Lentekriebels festival in Dokkum. Wij voorzien jou van een gratis minicursus.
[image_frame size=”small-banner” image_path=”https://ml3tethqnhgq.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/ig:avif/https://www.autorijschoolmullender.nl/wp-content/uploads/2013/02/lentekriebels-festival-dokkum.png” description=”Achteruit rijden met aanhanger tijdens lentekriebels festival Dokkum”]

Lentekriebels festival Dokkum

Op 20 april wordt het Lentekriebels festival Dokkum georganiseerd. Het festival heeft een bijzonder en gezellig programma samengesteld waar iedereen zich deze dag uitstekend kan vermaken. Het festival staat in het teken van een goed doel: de 12 jarige Melanie Sijtsma uit Damwoude.

Minicursus achteruit rijden met aanhanger

De hele dag door pakt men uit met veel gratis activiteiten voor jong en oud zoals glimmende oldtimers en een vlammende rode Ferrari, lenteopknapbeurten voor de dames, scheeradviezen voor de heren en nog veel meer.
Wij zullen deze dag aanwezig zijn om de bezoekers te voorzien van een minicursus achteruit rijden met aanhanger. In korte tijd de basisprincipes leren? Kom langs en stap in!

Meer weten? Volg de Facebook pagina.