Ons team

van ervaren en vakbekwame instructeurs

Het team

We zijn een gedreven en ervaren team, met vakbekwame en gemotiveerde instructeurs. Al onze instructeurs zijn in het bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag). We hebben extra kennis in ADHD, faalangst en autisme.
We passen onze aanpak aan op jou. We zijn daarom met veel enthousiasme in staat een goede planning voor jouw rijopleiding te maken. Onze werkwijze is er op gericht dat je in een ontspannen sfeer goed leert auto rijden en dat je met vertrouwen het examen in gaat.
Tijdens je rijopleiding heb je een vaste instructeur en rijd je in dezelfde lesauto. Mocht je zelf van instructeur willen wisselen, dan kan dat natuurlijk altijd.

Jelmer Mullender

Rij-instructeur categorieen: B, BE, A & AM

Rijinstructeur Jelmer Mullender Dokkum

Rijinstructeur en eigenaar. In 2005 ben ik in de voetsporen van mijn vader en opa getreden. Ben inmiddels de derde generatie uit de familie Kingma-Mullender die de rijschool voortzet. Daar ben ik best wel een beetje trots op. Geef les in de categorieën auto, aanhangwagen, motor en scooter.

Ritske Douma

Rij-instructeur categorie: B, A & AM

Rijinstructeur Ritske Douma Metslawier

Mijn naam is Ritske Douma. In Dokkum opgegroeid en woon met vriendin aan de Roptawei 20 te Metslawier. Sinds begin 2007 werkzaam bij Rijschool Mullender. Mijn hobby’s zijn: windsurfen, motorrijden, snowboarden en fitness.

Net als Jelmer en Bert-Johan een getogen Dokkumer. Enthousiast en ambitieus.

Tjitske Wienia

Rij-instructrice categorie: B

Rijinstructrice Tjitske Wienia Broeksterwoude
Mijn naam is Tjitske Wienia. Opgegroeid in Oostrum en sinds 2015 samenwonend in Broeksterwoude. Ik heb meerdere hobbies en favoriete bezigheden zoals een drankje met vrienden op een zomers terras. Daarnaast ben ik ook wekelijks terug te vinden bij de bowling vereniging Dokkum!

Joël Land

Rij-instructeur categorie: B en BE

Rijinstructeur Joël Land Damwoude

Joël Land uit Damwoude. Veel ervaring opgedaan bij een rijschool in Groningen in verschillende leeftijdscatogorieën (16,5 – 85 jaar). Ook heb ik les gegeven op de 3 CBR locaties in Friesland: Leeuwarden, Heerenveen en Sneek! Ik ben een liefhebber van ATB fietsen, varen, auto en meer. Meer over mij weten? Klik dan verder.

Hans Lie

Rij-instructeur categorie: B, A & AM

Rijinstructeur Hans Lie Leeuwarden
Ik heb Hans uit Leeuwarden en ben al meer dan 17 jaar actief in het lesgeven. De meeste zullen mij kennen als ervaren motorinstructeur in de zomermaanden. Maar jullie treffen mij ook het het dakbord op de auto. Bij Rijschool Mullender heb ik sinds kort een combinatie van motor- en autoleerlingen. Voor mij een juiste keus bij een goede rijschool!

Bert-Johan Mullender

Digital marketing

Digital Marketeer: Bert Johan Mullender

Ik ben allround digital marketeer en ondersteun Jelmer en het team als het gaat om marketing en de mogelijkheden van digital. Heb direct “ja!” gezegd bij de voortzetting van de rijschool door Jelmer. Trots op het bedrijf dat opa en vader begonnen zijn.

Passie voor auto’s, digital en Italië.

Karin Mullender

Back office

Karin Mullender
Getrouwd met Jelmer en sinds onze relatie in de rijschool gegroeid. Samen met onze 4 kinderen, Marinthe – Feline – Benjamin – Noëlle en onze hond Yfke zijn wij de thuisbasis van de rijschool. Neem je contact op met ons, dan tref je mij aan de telefoon! Daarnaast beheer ik de financiën en administratie en help ik Jelmer waar nodig met alles behalve rijles geven 😉, dat laat ik met alle vertrouwen aan de instructeurs over.

Druk, druk, druk...

Het is op dit moment erg druk. We hebben daarom een wachtlijst. Informeer daarom wanneer je kunt starten. We vragen hiervoor je begrip.