Het team

Kennismaken

Om jou kennis te laten maken met het team, vind je hier meer informatie. We zijn een gedreven en ervaren team. We stellen ons graag aan je voor!

Op de persoonlijke pagina’s vind je informatie over onszelf, wat ons bezig houdt en alles daarom heen. Wil je ons persoonlijk een vraag stellen dan is dat ook mogelijk.

Tijdens je rijopleiding heb je een een vaste instructeur. Je instructeur begeleidt jou tot en met het praktijkexamen. Maar ook na het behalen van het examen kun je altijd nog even bij ons terecht voor vragen.

Persoonlijke aandacht voor jou!

Persoonlijke aandacht is het belangrijkste. Dat komt de kwaliteit van jou rijopleiding ten goede. We zijn daarom met veel enthousiasme in staat een goede planning voor jouw rijopleiding te maken.

‘Je een beetje thuis voelen’ is ook belangrijk. Ken je de verhalen van de angstige momenten in de lesauto? Wij doen ons best om jou alles op een plezierige manier bij te brengen wat je moet weten.

Persoonlijke aandacht is een onderdeel voor 100% rijles.

 
 

Jelmer Mullender

Rijinstructeur: B & BE – Faalangstinstructeur

Rijinstructeur. In 2005 trad ik in de voetsporen van mijn vader. De derde generatie uit de familie Kingma-Mullender die de rijschool voortzet. Daar ben ik best ook wel een beetje trots op. Geen druktemaker. Ik vind het leuk om te weten wat mijn leerlingen bezig houdt. Ga voor 100% rijles maar houd wel van regels en discipline.

Sporten is voor mij belangrijk; voetbal, fitness, hardlopen, tennis, schaatsen. Samen met mijn lieve vrouw Karin hebben we twee dochters en een zoon: Marinthe, Feline en Benjamin. En niet vergeten een hond, Sterre genaamd. Internetten vind ik leuk, even lekker (uit) eten, op z’n tijd met vrienden een biertje in de kroeg of zomers lekker genieten van de zon op het terras. Tot slot, maar dat zal je niets verbazen, vind ik auto’s en autorijden super!

Meer over Jelmer Mullender

Ritske Douma

Rijinstructeur: B & RIS – Faalangstinstructeur

Mijn naam is Ritske Douma. In Dokkum opgegroeid en woon met vriendin aan de Roptawei 20 te Metslawier. Sinds begin 2007 werkzaam bij Autorijschool Mullender. Mijn hobby’s zijn: windsurfen, motorrijden, snowboarden en fitness.

Net als Jelmer en Bert Johan een getogen Dokkumer. Enthousiast en ambitieus.

Meer over Ritske Douma

Tjitske Wienia

Rijinstructrice: B instructrice

Mijn naam is Tjitske Wienia. Opgegroeid in Oostrum en sinds 2015 samenwonend in Broeksterwoude. Ik heb meerdere hobbies en favoriete bezigheden zoals een drankje met vrienden op een zomers terras. Daarnaast ben ik ook wekelijks terug te vinden bij de bowling vereniging Dokkum!

Meer over Tjitske Wienia

Joel Land

Rijinstructeur: B – Faalangstinstructeur

Joël Land uit Damwoude. Veel ervaring opgedaan bij een grote rijschool in Groningen in verschillende leeftijdscatogorieën (16,5 – 85 jaar). Ook heb ik les gegeven op de 3 CBR locaties in Friesland: Leeuwarden, Heerenveen en Sneek! Ik ben een liefhebber van ATB fietsen, varen, auto en meer. Meer over mij weten? Klik dan verder.

Meer over Joël Land

Martin Jonker

Rijinstructeur: B

Mijn naam is Martin Jonker. Afkomstig uit Kollum. Ik ben kortgeleden gestart als rijinstructeur in het team van Rijschool Mullender. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Nog even geduld, aan mijn persoonlijke pagina wordt hard gewerkt!

Volgt binnenkort

Hans Lie

Rijinstructeur: B

Een geboren en getogen Leeuwarder die sinds 2003 zowel instructeur is voor de motor als de auto. In mijn beginperiode deed ik dit in combinatie met een baan bij de politie Fryslan.
In november 2020 ben ik gestart op franchisebasis bij Rijschool Mullender. Daar geef ik voornamelijk autolessen en assisteer mogelijk in de toekomst Jelmer met motorlessen. Ik ben zelf een rustig persoon en hou wel van een grap en of geintje in de auto!
Op dit moment kom je mij tegen in een VW Golf 7 uit 2018 met een 1.6 tdi motor. Meer informatie lees je binnenkort!

Volgt binnenkort

Bert Johan Mullender

Marketing

Van alles en nog wat. Ik help de instructeurs waar nodig, met wat dan ook. Marketing-achtergrond. Heb direct “ja!” gezegd bij de voortzetting van de rijschool door Jelmer. Trots op het bedrijf dat vader begon.

Passie voor auto’s, internet en Italië. Zorg voor nieuwe ideeën in het team en volg het laatste nieuws uit de rijschoolwereld.

Meer over Bert Johan Mullender