Het team

We zijn een gedreven en ervaren team, met vakbekwame en gemotiveerde instructeurs. Al onze instructeurs zijn in het bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag). We hebben extra kennis in ADHD, faalangst en autisme.
We passen onze aanpak aan op jou. We zijn daarom met veel enthousiasme in staat een goede planning voor jouw rijopleiding te maken. Onze werkwijze is er op gericht dat je in een ontspannen sfeer goed leert auto rijden en dat je met vertrouwen het examen in gaat.
Tijdens je rijopleiding heb je een vaste instructeur en rijd je in dezelfde lesauto. Mocht je zelf van instructeur willen wisselen, dan kan dat natuurlijk altijd.

Jelmer Mullender

Rij-instructeur categorieen: B, BE, A & AM

Rijinstructeur Jelmer Mullender Dokkum

Rijinstructeur en eigenaar. In 2005 ben ik in de voetsporen van mijn vader en opa getreden. Ben inmiddels de derde generatie uit de familie Kingma-Mullender die de rijschool voortzet. Daar ben ik best wel een beetje trots op. Geef les in de categorieën auto, aanhangwagen, motor en scooter.

Ritske Douma

Rij-instructeur categorie: B, A & AM

Rijinstructeur Ritske Douma Metslawier

Mijn naam is Ritske Douma. In Dokkum opgegroeid en woon met vriendin aan de Roptawei 20 te Metslawier. Sinds begin 2007 werkzaam bij Rijschool Mullender. Mijn hobby’s zijn: windsurfen, motorrijden, snowboarden en fitness.

Net als Jelmer en Bert-Johan een getogen Dokkumer. Enthousiast en ambitieus.

Tjitske Wienia

Rij-instructrice categorie: B

Rijinstructrice Tjitske Wienia Broeksterwoude
Mijn naam is Tjitske Wienia. Opgegroeid in Oostrum en sinds 2015 samenwonend in Broeksterwoude. Ik heb meerdere hobbies en favoriete bezigheden zoals een drankje met vrienden op een zomers terras. Daarnaast ben ik ook wekelijks terug te vinden bij de bowling vereniging Dokkum!

Hans Lie

Rij-instructeur categorie: B, A & AM

Rijinstructeur Hans Lie Leeuwarden
Ik heb Hans uit Leeuwarden en ben al meer dan 17 jaar actief in het lesgeven. De meeste zullen mij kennen als ervaren motorinstructeur in de zomermaanden. Maar jullie treffen mij ook het het dakbord op de auto. Bij Rijschool Mullender heb ik sinds kort een combinatie van motor- en autoleerlingen. Voor mij een juiste keus bij een goede rijschool!

Daniël Talma

Rij-instructeur categorie: B

Daniël Talma - Rijschool Mullender Damwald
Aangenaam, Daniël Talma uit Damwâld. Door mijn passie voor autorijden en het werken met mensen heb ik mij om laten scholen tot rijschoolinstructeur. Ik zorg ervoor dat je na elke rijles tevreden en met een positief gevoel uitstapt. Stap dus maar in!

Dominic Bits

Rij-instructeur categorie: B

Dominic Bits: rijinstructeur Dokkum

Hallo, ik ben Dominic Bits uit Dokkum.  Je vindt mij op de weg in een witte Mercedes. Stap in, dan zorgen we samen dat jouw keuze voor de rijschool een geslaagde keus wordt.

Renske Topma

Rij-instructeur categorie: B

Renske Topma Vlietstra - Rijinstructrice Rijschool Mullender

Ik ben Renske  uit Leeuwarden. Al 23 jaar een flinke dosis ervaring als rijinstructrice! Zie een donkerrode VW Polo met een blauw dakbord? Dat zie je mij. Kom je uit regio Leeuwarden en wil je het liefst een vrouw als instructeur? Stap dan bij mij in!

Theunis Kats

Rij-instructeur categorie: B

Theunis Kats - Rijschool Mullender Leeuwarden

Dag, ik ben Theunis Kats, de nieuwste aanwinst in het team van de rijschool! Heb al heel veel jaren ervaring in het begeleiden van leerlingen naar hun rijbewijs. Woonachtig in Leeuwarden, geniet ik van een uniek uitzicht over de stad vanuit de flat hoog boven de dagelijkse drukte. Deze kijk op de wereld breng ik ook mee naar elke rijles; ik weet precies hoe ik jou als leerling moet motiveren en inspireren.

Guido van der Eijk

Rij-instructeur categorie: B

Guido van der Eijk

Ik ben Guido. Als voormalig ADR chauffeur heb ik ruim 15 jaar ervaring in het verkeer. Na een carrièreswitch ben ik sinds April 2024 bevoegd rijinstructeur en leer ik jou hoe je veilig van A naar B komt. Ben jij net zo gek als ik? Stap dan bij mij in!

Karin Mullender

Back office

Karin Mullender
Getrouwd met Jelmer en sinds onze relatie in de rijschool gegroeid. Samen met onze 4 kinderen, Marinthe – Feline – Benjamin – Noëlle en onze hond Yfke zijn wij de thuisbasis van de rijschool. Neem je contact op met ons, dan tref je mij aan de telefoon! Daarnaast beheer ik de financiën en administratie en help ik Jelmer waar nodig met alles behalve rijles geven 😉, dat laat ik met alle vertrouwen aan de instructeurs over.

Bert-Johan Mullender

Digital marketing

Digital Marketeer: Bert Johan Mullender

Ik ben allround digital marketeer en ondersteun Jelmer en het team als het gaat om marketing en de mogelijkheden van digital. Heb direct “ja!” gezegd bij de voortzetting van de rijschool door Jelmer. Trots op het bedrijf dat opa en vader begonnen zijn.

Passie voor auto’s, digital en Italië.