Aanhangwagen

Aanhangwagen

BE rijbewijs Friesland

BE rijbewijs nodig?

Als je met een aanhangwagen achter een auto wilt rijden moet je in veel gevallen in het bezit zijn van rijbewijs BE.

Rijbewijs BE is sinds 2013 verplicht als de aanhangwagen boven de 750 kg is en als de combinatie van beide voertuigen zwaarder is dan 3500 kg (en tot 7000 kg).

Persoonlijke aandacht voor jou!

Geen tientallen lesauto’s of grote klassikale theorieopleidingen. Persoonlijke aandacht is veel belangrijker. Dat komt de kwaliteit van jou rijopleiding ten goede.

Persoonlijke aandacht is volgens ons een onderdeel voor 100% rijles.

 

100% rijles Autorijschool Mullender

Meer informatie? Stuur je mail naar info@autorijschoolmullender.nl, neem contact op of bel 0519-293532. We beantwoorden je vraag direct.

 
 

Maak kennis met instructeur Jelmer

 
 
 

Op zoek naar een rijschool voor het BE rijbewijs in Leeuwarden?

BE opleidingen voor Friesland

Kom je uit Leeuwarden of een andere plaats in Friesland? Autorijschool Mullender verzorgt de BE opleiding voor Leeuwarden en omstreken. Klik op de opleiding van je keuze of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Overal in Friesland
Wij verzorgen BE rijopleidingen voor heel Friesland. Je volgt de lessen in Leeuwarden en legt daar ook het examen af.
Woon je in een andere plaats in Friesland? Onze dagopleiding maakt het goed mogelijk jouw opleiding in Leeuwarden te volgen. Informeer eens naar de mogelijkheden.

 
Auto, aanhangwagen en theorie – Autorijschool Mullender

BE rijbewijs in 1 dag halen?

Als je binnen een dag je BE rijbewijs wilt halen dan kan dat. We raden je dan wel aan een intake te doen. Tijdens de intake kijken we onder andere naar je voertuigbeheersing, je inzicht en je leersnelheid. De intake duurt 90 minuten. Op basis hiervan zullen we een advies uitbrengen.

Lees meer over het BE rijbewijs in 1 dag

 

BE rijbewijs voor bedrijven

Speciaal voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid tot een opleiding voor meerdere werknemers. Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf, de speciale tarieven en de examenreserveringen.

Meld uw werknemers tijdig aan zodat we de opleiding tijdig in kunnen plannen. Informeer vrijblijvend en stuur een e-mail naar info@autorijschoolmullender.nl of bel: 06-53397883 (0519-293532)

BE rijbewijs voor bedrijven – Autorijschool Mullender
 
 
Veelgestelde vragen over het BE rijbewijs

1. Hoe snel kan ik mijn E achter B rijbewijs halen?

→ Het E achter B rijbewijs zou je al in een dag kunnen halen. We plannen samen met jou een datum. ’s Ochtends en begin van de middag lessen, halverwege de middag praktijkexamen.

2. Moet ik ook theorie doen voor het BE rijbewijs?

→ Voor het E achter B rijbewijs hoef je geen theorie te doen.

3. Hoeveel lessen heb ik nodig om mijn aanhangwagenrijbewijs te gaan halen?

→ Gemiddeld heeft men aan 6 lesuren voldoende om een goede kans van slagen te maken. Het slagingspercentage ligt overigens boven de 80%.

Bekijk alle veelgestelde vragen →

Handige links

Hieronder vind je een aantal handige links die je meer informatie bieden over het BE rijbewijs.

 
BE rijbewijs halen? Dat doe je bij rijschool Mullender uit Friesland

Meer informatie? Stuur je mail naar info@autorijschoolmullender.nl, neem contact op of bel 0519-293532. We beantwoorden je vraag direct.

 

100% rijles Autorijschool Mullender

Al meer dan 3.000 geslaagde leerlingen!

Autorijschool Mullender is een van de langst bestaande rijscholen uit Friesland. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke begeleiding. In 50 jaar zijn er meer dan 3.000 mensen geslaagd! Met 100% rijles zorgen wij dat jouw keuze voor onze rijschool een geslaagde keus wordt!