Eldert Wouda

Op Vrijdag 4 Maart heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald.

Dit was nooit gelukt zonder Jelmer zijn zeer kritische coaching, hij zorgde ervoor dat ik op het examen messcherp was. Toch ook een beetje door de zenuwen ging het rijexamen niet vlekkeloos, het was vrijdagmiddag om 3 uur dat ik moest afrijden en ondanks de drukte moest ik van de examinator op de groningerstraatweg maar even de stopopdracht uitvoeren. Onmogelijk natuurlijk want er was simpelweg geen plek. Het bleek dat als je zelfs de stopopdracht niet helemaal goed uitvoert je toch nog kan slagen, en dat kwam doordat het overige rijden wel veilig was en het een redelijk nette rit werd.

Ook al was het een druk tijdstip om te rijden (iets van 5 obstakels op 1 weg in 1 km), door de instructies van Jelmer tijdens de lessen weet je bijna in elke situatie wel wat je moet doen. Bij mij waren de belangrijkste aandachtspunten rustig en besluitvaardig te rijden, dit was ook weer belangrijk gebleken op het examen.

Jelmer bedankt voor alles en ik tref je zeker nog wel eens op een familiefeestje! Veel succes met de rijschool, het is zeker een aanrader!