Handige weetjes

Alles wat je moet weten

Handig om te weten

Het behalen van een rijbewijs is een grote uitgave. Dat moet gewoon goed! Dat snappen we. Daarom hebben we op deze pagina alle handige weetjes op een rij gezet.

Heb je vragen? Informeer en stel je vraag.

Voor de ouders/verzorgers

We snappen dat je als ouder/verzorger graag mee wilt helpen en mee wilt kijken bij het zoeken naar de juiste rijschool. Daarom hebben we de deze mogelijkheden:

Maak kennis met de instructeur

Wil je kennismaken met de instructeur waar je zoon of dochter bij lest? We snappen dat het fijn is om te weten bij wie hij/zij instapt. Elke dinsdagavond hebben we online een teams meeting.. hoe wil je dit doen @jelmer?

Volg de vorderingen online

We maken gebruik van nieuw en modern lesmateriaal. We zorgen ervoor dat jouw zoon of dochter stap voor stap optimaal wordt voorbereid op het praktijkexamen. De gegevens, de lessen en de vorderingen zijn terug te vinden in de LeerlingApp. Kijk gerust eens mee in de app. Mochten er vragen zijn, of is iets niet duidelijk, we geven graag uitleg en toelichting.

Tip: geef rijles cadeau

Wil jij iemand een cadeaubon voor een rijles, een examen of een rijbewijs geven? Neem contact met ons op, we horen graag wat jouw wensen zijn.