Jelmer Mullender

Over Jelmer Mullender

Afmakers

Autorijschool Mullender

Het bedrijf dat mijn vader in 1963 is begonnen. Toentertijd is mijn vader in de voetsporen getreden van zijn schoonvader. Ik ben dus de derde generatie uit de familie die rijschool voortzet. Je zult vast wel een vriend, kennis of een familielid hebben die rijles heeft gevolgd bij onze rijschool. We hebben door de jaren heen inmiddels al meer dan 3000 mensen aan een rijbewijs geholpen!

(Les)auto

Volkswagen Polo en een Volkswagen Tiguan. Een sportieve en overzichtelijke (les)auto voorzien van de modernste technieken zoals climate control, een boordcomputer, zes airbags en ESP.

 

Rijles geven

Ik vind het erg leuk om te doen. Een uitdaging om aanstaande automobilisten op te leiden tot veilige, zelfstandige en sociale verkeersdeelnemers. De dagen en weken vliegen voorbij, dat zegt genoeg!

Een geslaagde keus!

Samen behandelen we stap voor stap de lesonderdelen en werken we gericht toe naar het uiteindelijke praktijkexamen met als doel jou in een keer te laten slagen!

 
 

Stel een vraag

Heb je een vraag? Ik beantwoord deze graag. Stuur mij een e-mail: Stuur Jelmer een e-mail

 
 
 

Geslaagde leerlingen over Jelmer:

Henk, Sneek - In februari van dit jaar heb ik eindelijk besloten om rijlessen te gaan volgen. 13 februari was het zover mijn allereerste rijles bij Jelmer. Ik was enorm zenuwachtig. Na een uur, wat zomaar om was, zat mijn proefles er al weer op. Ik vond het hartstikke leuk om te rijden en had alweer zin in de volgende rijles. Voor de vierde les stond de eerste rit naar Leeuwarden gepland. Lees meer reacties >>
Henk uit Sneek
Linda, Dokkum  - Doordat Jelmer altijd een praatje had en op zijn tijd serieus kon zijn, keek ik elke keer weer uit naar een rijles. We hadden het gezellig en ik leerde elke les weer nieuwe dingen. Zo ging ik elke les vooruit. Als het een les iets minder ging, had ik ook echt geen zin meer en zag ik het soms niet meer zitten. Maar door Jelmer zijn rijlessen heb ik elke les weer erg veel geleerd en zo ben ik elke keer weer gemotiveerd geweest als ik weer rijles had! >>
Linda uit Dokkum
Joost, Dokkum - In januari kreeg ik mijn eerste rijles! Dit was op mijn verjaardag. Na een jaar rijles gehad te hebben van Jelmer heb ik in februari mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Door de goede uitleg van Jelmer was ik er helemaal klaar voor. Mijn rijexamen ging niet helemaal vlekkeloos maar ondanks dat toch gehaald!
Joost uit Dokkum

Meer geslaagde leerlingen over Jelmer →

Recent geslaagd bij Jelmer:
Rianne van Baarsen

Ik heb kijk met een goed gevoel terug op de lessen die je me gaf. En ik ga zeker met meer zelfvertrouwen de weg op nu m...

Nathan Lootsma

Goede, constructief kritische lessen waarmee ik in één keer geslaagd ben voor mij E achter B rijbewijs....

Bekijk alle geslaagde leerlingen →

 
 

Lesauto’s Jelmer Mullender

 
 
 
 

Meer foto’s van Jelmer Mullender

 
 
 
 

Meer weten over het team van autorijschool Mullender? Bekijk ook de pagina’s van de andere teamleden:

Jelmer Mullender

Autorijschool Mullender

Rijinstructeur
Heb in juli 2006 de rijschool van mijn vader overgenomen. Ben geen druktemaker. Ik vind het leuk om te weten wat mijn leerlingen bezig houdt. Ga voor 100% rijles maar houd wel van regels en discipline.
Koaidobbe 10
9103 NL
Dokkum
jelmer@autorijschoolmullender.nl
0519-293532 / 0653397883