Miranda Oelius de Vries

Vanmorgen moest ik voor de 2e keer afgereden en jaaa!! Ik ben geslaagd. Ik leste voordat ik Mullender kende bij een andere rijschool.

Daar voelde ik me totaal niet op mijn gemak en besloot om een andere rijschool te gaan zoeken. Toen ben op internet aan het surfen gegaan, en kwam bij Mullender in Dokkum terecht. Achteraf was dit echt een goede keuze geweest. Wierd baarda kwam mij voor de eerste keer ophalen en dat klikte meteen al goed en daar ben ik bij gebleven.
Ik had mijn theorie nog niet gehaald en was inmiddels al 5 keer gezakt. Toen heb ik mijn probleem met wierd besproken en hij hielp mij daar zo goed in. Toen ik voor de 6e keer voor mijn theorie moest ben ik geslaagd! Wierd, daarvoor nog steeds bedankt! Natuurlijk maakte ik fouten, maar Wierd heeft mij daar zo in geholpen dat het goed lukte. Hij bleef rustig en kon het mij goed uitleggen waarna het lukte. Veel grapjes en veel lol hebben we gehad tijdens het lessen. Over de ervaringen die hij had meegemaakt en natuurlijk niet te vergeten zijn motor! Ik zal de lessen samen met jou wel missen.

Wierd bedankt voor de leuke goede en leerzame lessen en ik hoop dat je nog vele leerlingen in je nieuwe Renault Megane blij mag gaan maken!!
Rijschool mullender is een goede en zeker een geslaagde keus!!