Sjoerd Geelhoed

Op 8 Mei mocht ik dan eindelijk afrijden. Ik was in November begonnen met lessen en na een goede dertig lessen vond Ritske dat ik er klaar voor was.

’s Ochtends vroeg haalde hij me op en we gingen naar het CBR in Leeuwarden waar we kennis maakten met de examinator en waar mijn examen begon. Ik moest maar even een stukje door Leeuwarden rijden om vervolgens weer bij het CBR te eindigen. Nadat we weer in het CBR zaten hoorde ik het nieuws van mijn examinator….. Gezakt. Erg jammer maar terecht, ik had niet laten zien wat ik in de lessen wel liet zien. Een maand, een paar lessen en een nieuwe auto later mocht ik het nogmaals proberen. Deze keer reed ik wel zoals Ritske het me geleerd had en vond de examinator dat ik een rijbewijs verdiende.

Ritkse bedankt dat je ervoor hebt gezorgd dat ik het gehaald heb, je hebt ook mijn beide broers leren rijden dus ik had vanaf het begin vertrouwen in een goede afloop. Het was een leuke en leerzame tijd bij jou in de auto en ik kan jou en Autorijschool Mullender dan ook aan iedereen aanbevelen!