Hoe zit het met de veiligheid en eigen risico?

Wanneer jij je aan de regels houdt en geen domme dingen doet, is motorrijles niet gevaarlijk. Natuurlijk zijn er altijd risico’s. Samen zorgen we dat deze risico’s zo klein mogelijk zijn. Je deelname is wel op eigen risico. Zorg ervoor dat je goed verzekerd bent, denk hierbij aan de wettelijke aansprakelijkheid en ziektekostenverzekering. Schat derhalve je eigen fysieke gesteldheid goed in, dit voor je eigen veiligheid!

Het dragen van een goed passende helm, handschoenen, beschermende kleding en stevig schoeisel (dat tenminste de enkels bedekt en beschermd) is verplicht. Er is bij onze rijschool een uitgebreid assortiment aanwezig waar je gratis gebruik van kunt maken. We kunnen echter niet garanderen dat alles in jouw maat aanwezig is.
Elke vorm van schade aan jezelf, je materiaal of schade aan derden door jouw toedoen is je eigen verantwoordelijkheid. Rijschool Mullender is op geen enkele wijze, en/of als bemiddelaar, hiervoor aansprakelijk te stellen. Je volgt altijd de aanwijzingen van de instructeur en/of examinator op. Je creëert geen onveilige situaties. Je snelheid pas je aan en passeert, indien de situatie dit vraagt, medecursisten nooit met hoge snelheid. Bij het herhaaldelijk niet opvolgen van de instructies of aanwijzingen van onze instructeurs of bij het opzettelijk creëren van onveilige situaties voor jezelf of anderen kunnen we de les stopzetten zonder recht op restitutie van de les.