Autorijschool Mullender maakt nieuwe start

Datum publicatie: 24 juli 2006

Na het plotselinge overlijden van Klaas Mullender in september was het enige maanden stil bij autorijschool Mullender. De bestaande klanten werden door een collega en tevens vriend van Klaas Mullender voorbereid op het (geplande) praktijkexamen. Op dat moment werden er geen nieuwe klanten aangenomen. In november werd het laatste praktijkexamen succesvol afgerond. Daarmee kwam een einde aan een lange reeks van honderden, of beter gezegd enkele duizenden leerlingen aan wie Klaas Mullender in al die jaren aan het rijbewijs heeft geholpen.

Er werd achter de schermen hard gewerkt om het één en ander weer op de rit te krijgen. Na het voorspoedig en succesvol afronden van de cursus cq opleiding tot rij-instructeur heeft Jelmer Mullender eind juli de autorijschool overgenomen. Daarmee is er een frisse wind gewaaid door de langst bestaande autorijschool van Dokkum en omgeving. Dit is alweer de 3e generatie uit de familie Mullender/Kingma die de autorijschool voorzet.

Met trots presenteren wij onder andere de nieuwe website, de nieuwe huisstijl, het nieuwe logo en de nieuwe lesauto. Hoewel de voorbereidingen nog niet in zijn geheel zijn afgerond, kan er op dit moment weer volop worden gelest.

Je kunt op dit moment profiteren van de zeer aantrekkelijke en scherpe openingsprijzen om de nieuwe start samen met jou te vieren.

Met de nieuwe start is er een begin gemaakt met de ambitieuze toekomstplannen welke autorijschool Mullender in het vizier heeft. Binnenkort zul je meer van ons te horen krijgen.
Verkeersgroet,

Autorijschool Mullender

Lees het bericht: Autorijschool Mullender maakt nieuwe start (Dockumer Courant)

Autorijschool Mullender maakt nieuwe start