Willie van der Veen

Jelmer, je geeft vakkundig tips tijdens de lessen met aanhangwagen. Je gaat net zolang door met tips geven totdat het kwartje valt . Zeer waardevol om deze tips tot je te nemen omdat het resultaat wordt beloond. Slagen in de eerste keer voor het examen BE, is wat iedereen wil. Goede opleiding en nogmaals bedankt!

Anne

Ik ben tevreden over de rijopleiding die ik heb gehad! Er wordt goed gekeken wat je beheerst en waar je dmv de lessen nog aan kunt werken. Tijdens de lessen krijg je duidelijke feedback waarmee je aan de slag kunt. Dit heeft mij enorm geholpen voor het voorbereiden van examen.

Rianne van Baarsen

Ik heb kijk met een goed gevoel terug op de lessen die je me gaf. En ik ga zeker met meer zelfvertrouwen de weg op nu met de aanhanger! Bedankt daarvoor! En in 1x slagen is natuurlijk superfijn!

Nathan Lootsma

Goede, constructief kritische lessen waarmee ik in één keer geslaagd ben voor mij E achter B rijbewijs.

Kees Vrieswijk

Het waren gezellige en leerzame rijlessen, er werd altijd tijd voor mij gemaakt ook al kwam dat voor de rij-instructeur minder goed uit.

Trudy van der Kooi

Ik vind dat ik hele goede en leuke lessen heb gehad, Jelmer past zich goed aan op de persoon die naast hem zit. Dit rijdt heel prettig.Vaak is de rijles heel serieus, maar op zijn tijd wordt er ook gelachen.Je wordt af en toe ook in het diepe gegooid om erachter te komen waarom je […]

Renske

Ik heb voor mijn E achter B gelest bij Mullender, samen met mijn man. Jelmer kon goed inschatten hoeveel lessen we beide nodig hadden, dat vond ik prettig. Ik heb veel geleerd en ben in 1x geslaagd.

Karin Vermeulen

Jelmer heeft super goed instructie gegeven waardoor in 1x geslaagd ben voor mijn BE examen. In 2x 2,5 uur is het gelukt om bochtje achteruit redelijk onder de knie te krijgen. In ieder geval ging het goed genoeg op het examen. Super bedankt, Jelmer!

Tamme Hansma

Één van de beste rijscholen in Dokkum en omstreken! Met dank aan Jelmer heb ik mijn rijbewijs gehaald. Bedankt Jelmer voor alle leerzame rijlessen en je geduld, haha!

Lennard Kooistra

Goede rijschool! Zeer tevreden, met dank aan Jelmer. Duidelijke uitleg en ondersteuning. Zeker een aanrader!