Proef begeleid rijden 1 start november

De proef begeleid rijden is 1 november gestart. Als jij op dat moment 16,5 jaar bent mag je beginnen met rijlessen. Als je op of na de startdatum van 2toDrive 17 jaar wordt, mag je rijexamen doen.

Heb je interesse of wil je je alvast opgeven voor rijlessen? Neem dan contact op!

Op dit moment zijn er verschillende rijscholen die jongeren van 16,5 jaar rijles geven. Dit voordat de proef met begeleid rijden (2todrive) officieel begonnen is. De officiƫle startdatum van de proef is 1 november.

Ouders aansprakelijk bij ongeval kind

De rijschool en de ouders van het kind lopen hiermee een groot risico. Een verzekeringsmaatschappij keert bij een ongeval geen cent uit. Ouders zijn volledig aansprakelijk. De rijscholen riskeren intrekking van de lesbevoegdheid.

Blijf op de hoogte

De jongeren die al aangegeven interesse te hebben in de proef informeren wij via e-mail over de laatste stand van zaken. Wil je meer weten over 2todrive? Laat dan je gegevens achter.

Autorijschool Mullender biedt 2 speciale rijlessen aan waarbij de coach mee rijdt en een uitgebreide uitleg ontvangt in de vorm van een korte cursus. Informeer naar deze mogelijkheid.

Proef begeleid rijden: 2Todrive