Richard Wiersma

Vrijdag slaagde ik in de eerste keer! Ik had het niet verwacht, maar toch geslaagd.

Het was even zweten want ik vergat de richting aan te geven op een rotonde, reed niet vlot genoeg op, en toch was de examinator zo aardig om mij het voordeel van de twijfel te geven.

Door het autorijden blijkt maar weer dat ik als persoon nooit tevreden ben. Want nou heb ik eindelijk mijn rijbewijs, en nou mis ik de rijles! Ik vond het altijd geweldig om bij Jelmer in de auto te rijden. Vooral de zeer zinnige gesprekken, van uitermate hoog niveau zullen mij altijd bij blijven. In het begin zat ik altijd met het angstzweet onder mijn oksels, maar het boterde wel goed met Jelmer dus ik voelde me al snel op mijn gemak. Jelmer had het niet makkelijk met mij, want voor het autorijden moest ik soms even plassen (buiten), maar dan wist Jelmer zijn claxon goed te vinden. Ik heb nog één tip voor als je moet afrijden: ” zorg dat je van te voren thuis koffie drinkt!” De kopjes bij het CBR zijn zo klein, als je er 100% alcohol ingooit, ben je nog niet dronken.

Ik wil Jelmer hartelijk bedanken voor de toffe rijlessen, als mijn portemonnee het zou toelaten dan zou ik nu nog rijles nemen. Maar helaas slaat ook bij mij de crisis toe!

Nogmaals bedankt en ik zou zeggen neem rijles bij Rijschool Mullender!