Wander Dijkstra

Op maandag 31 mei ben ik dan eindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs! Bij mijn 2e poging was het wel raak en dus kan ik volgende week mijn roze pasje incasseren!

Mijn keuze voor autorijschool Mullender bleek een uitstekende zet aangezien de lessen, met Ritske als instructeur, altijd leerzaam waren en alles wat op de site staat ook zeker blijkt te kloppen! Een goede prijs/kwaliteit verhouding en een vlotte rijopleiding op maat + een gratis proefles waren enkele belangrijke redenen voor mij om de keuze op Mullender te laten vallen!

Ritske blijft altijd rustig en hij durft je het vertrouwen te geven want je kan natuurlijk alleen maar leren van je fouten! Ook kan je hem overladen met vragen over alles wat maar met het verkeer te maken heeft! Boven alles is Ritske een enorm droge grappenmaker, waardoor je je gelijk op je gemak voelt! Nou als dat niet genoeg is dan weet ik het niet meer, haha!

Alle complimenten voor Ritske van autorijschool Mullender, dus wie nog zit te twijfelen over het kiezen van een rijschool…Mullender blijkt inderdaad een geslaagde keus!