Tjitske Wienia

Afmakers

Autorijschool Mullender

De tweede vrouwelijke instructrice in de geschiedenis van de rijschool. Ditmaal in november 2015 om precies te zijn. Na mijn opleiding tot rijinstructeur in gesprek geraakt met de broers Mullender en besloten om direct aan de slag te gaan. Ik heb deze kans destijds met beide handen aangegrepen en heb inmiddels al weer flink wat jaren ervaring.

(Les)auto

De Citroën C4 Cactus. Een gewaagde keus maar een zeer moderne en makkelijk te bedienen auto. Meer weten? Bekijk de foto’s!

 

Rijles geven

Een droom die werkelijkheid is geworden. Samen achter het stuur stappen en er een leuke en leerzame tijd van maken. Met af een toe een grap of een lolletje gaan we plezierige lessen tegemoet. Mijn doel? Jouw met een goed gevoel na elke les de auto uit laten stappen.

Een geslaagde keus!

Een mooie tijd tegemoet gaan met als doel je roze pas te behalen! Met gestructureerde rijlessen en een nauwkeurig bijgehouden leskaart ga jij met 130% zelfvertrouwen het examen met een glimlach tegemoet.

 
 

Stel een vraag

Heb je een vraag? Ik beantwoord deze graag. Stuur mij een e-mail: Stuur Tjitske een e-mail

 
 
 

 

Recent geslaagd bij Tjitske:
Isaak Sjoerd van der Meulen

Altijd super leuke en leerzame lessen van Tjitske gehad. Ook altijd erg leerzaam, Ik ben in de 2e keer geslaagd. Ik zou...

Jeltien Feddema

Heel veel leerzame lessen gehad van Jelmer en Tjitske!! Een aanrader!!...

Bekijk alle geslaagde leerlingen →

 

Lesauto Tjitske Wienia

 
 

Meer weten over het team van autorijschool Mullender? Bekijk ook de pagina’s van de andere teamleden:

Tjitske Wienia

Tjitske Wienia

Rijinstructeur
Mijn naam is Tjitske Wienia. Opgegroeid in Oostrum en sinds 2015 samenwonend in Broeksterwoude. Ik heb meerdere hobbies en favoriete bezigheden. Zo zul je mij vast wel eens betrappen op wat verfspatten op de handen of in het haar! Klussen in ons huis hoort bij mij. Of een drankje met vrienden op een zomers terras. Daarnaast ben ik ook wekelijks terug te vinden bij de bowling vereniging Dokkum!

Met ervaring in de verkoop, de horeca en een flinke dosis mensenkennis leid ik jou op een vlotte, zelfstandige en veilige bestuurder. Ik ga er voor, jij ook?.

Hazzeloane 1
9108mz Broeksterwald

tjitske@autorijschoolmullender.nl
06-20041580