Leo Rietvelden

Ik heb mijn rijbewijs gehaald, Jelmer bedankt!

Dankzij de duidelijke uitleg en het nodige geduld van mijn rijinstructeur Jelmer heb ik mijn rijbewijs in de eerste keer weten te halen.
Ik wil Jelmer bij deze bedanken voor de fijne rijlessen en alle momenten waarop jij geduld met mij had in de straten van Leeuwarden.

Ik wil je succes wensen en zal Autorijschool Mullender zeker aanraden! We zullen elkaar vast nog vaak tegenkomen in Leeuwarden.

[tabset style=”horizontal”] [tab title=”Over rijschool Mullender” active=”yes”]
Over autorijschool MullenderAutorijschool Mullender geeft rijles in (schakel)auto’s, automaat en auto met aanhangwagen. Daarnaast verzorgen we de examenplanning en de begeleiding voor, tijdens en na het theorie- of praktijkexamen. Rijschool Mullender is een van de langst bestaande rijscholen in de omgeving. Lees meer over de rijschool. [/tab] [tab title=”Over Jelmer Mullender” active=”no”]
Jelmer MullenderHet is voor mij een uitdaging om aanstaande automobilisten op te leiden tot veilige, zelfstandige en sociale verkeersdeelnemers. Samen behandelen we stap voor stap de lesonderdelen en werken we gericht toe naar het uiteindelijke praktijkexamen met als doel jou in een keer te laten slagen! Meer over Jelmer lees je hier. [/tab] [tab title=”Tags” active=”no”]
Tags en andere zoekwoorden. Bezoekers zochten ook naar naar de zoekwoorden:

[/tab] [/tabset]