Bert Johan Mullender

[lightbox_image size=”full-banner” image_path=”https://ml3tethqnhgq.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/ig:avif/https://www.autorijschoolmullender.nl/wp-content/uploads/2012/12/bertjohan-mullender-banner.png” lightbox_content=”https://ml3tethqnhgq.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/ig:avif/https://www.autorijschoolmullender.nl/wp-content/uploads/2012/12/bertjohan-mullender-banner-full.png” group=”” description=”Over Bert Johan Mullender”]

Afmakers

[one_half]

Autorijschool Mullender

Opgegroeid met alle verhalen over de rijschool wereld. Ik was al actief als planner voor de rijschool. Samen met Jelmer in 2006 met veel enthousiasme begonnen aan de nieuwe start van de rijschool.

[/one_half]

[one_half]

(Les)auto

Voor mij een auto zonder (les), mijn activiteiten voor de rijschool vinden niet plaats in een lesauto. Autoliefhebber en fanatiek lezer van de Autoblog. Eigen auto, een Audi A3.

[/one_half]

[column_break]

[one_half]

Rijles geven

Voor mij (nog) niet, maar misschien in de toekomst.

[/one_half]

[one_half]

Een geslaagde keus!

Leuk om te horen wat voor reacties je krijgt als je een van de fotoboeken laat zien aan oud-geslaagden met daarin een oude pasfoto! (Door de jaren heen zijn vele boeken volgeplakt met foto’s.)

[/one_half]

[column_break]

[divider style=”hr-dotted-double”]

Stel een vraag

Heb je een vraag? Ik beantwoord deze graag. Stuur mij een e-mail: [button url=”mailto:bj@autorijschoolmullender.nl” size=”small” color=”orange” target=”_blank” lightbox_content=”” lightbox_description=””] Stuur Bert-Johan een e-mail [/button]
[divider style=”hr-dotted-double”]

Meer weten over het team van autorijschool Mullender? Bekijk ook de pagina’s van de andere teamleden: