Terugblik op 2007

Datum publicatie: 23 december 2007

Terugblik op 2007Het jaar 2007 zit er bijna op. Ook in het afgelopen jaar is er weer veel gebeurd. Voordat we het nieuwe jaar tegemoet gaan, willen we nog even terugblikken op 2007.

Begin 2007 zijn we als rijschool RIS-gecertificeerd geworden. Aan de hand van deze opleidingsvorm hebben we (potentiƫle) kandidaten een nog breder aanbod aan opleidingsvormen kunnen bieden.

In maart heeft Ritske Douma autorijschool Mullender versterkt. Ook hij heeft zich het afgelopen jaar ingezet voor 100% rijles, en dit met veel enthousiasme! Tezamen met zijn komst heeft de website een uitgebreide metaformose ondergaan. Online een proefles boeken, nieuwe fotoalbums, maar ook een historiepagina zijn nieuwe onderdelen die toegevoegd zijn. Alle geslaagde leerlingen natuurlijk bedankt voor de leuke verhalen en reacties op de testimonials pagina! We hebben ons best gedaan om de bezoeker van de website een goed beeld te geven van de autorijschool.

Om de kwaliteit te waarborgen zijn we in april lid geworden van de BOVAG. Het lidmaatschap van de Bovag kan beschouwd worden als een kwaliteitslabel voor de rijopleiding die aangeboden wordt. Na de korte zomervakantie heeft de Volkswagen Golf van Jelmer plaats gemaakt voor een nieuwe leauto, de Seat Leon. Samen met de Fiat Grande Punto van Ritske beschikt de rijschool over sportieve lesauto’s.

Wat de meeste mensen waarschijnlijk ook niet ontgaan zal zijn, is het gewijzigde praktijkexamen wat ons te wachten staat in 2008. In het nieuwe jaar zal de kandidaat getest worden op het zelf bepalen van een route, eventueel met behulp van een navigatiesysteem. Het onderdeel ‘bijzondere verrichtingen’ maakt plaats voor bijzondere manoeuvres zoals keren, parkeren of stoppen. Na een overgangstermijn van drie maanden gaat het vernieuwde praktijkexamen per 1 april definitief in. Het nieuwe theorie-examen wordt medio volgend jaar verplicht.

Tot slot was 2007 ook een jaar waarin weer een flink aantal mensen hun rijbewijs hebben gehaald! En dat is toch een van de belangrijkste dingen! Voor ons als rijschool betekent dit dat we met een goed slagingspercentage het jaar afsluiten. En daar zijn we dan best een beetje trots op!

De kerstkaart willen we nog even onder de aandacht brengen voor diegenen die deze niet ontvangen hebben. Fijne feestdagen en een voorspoedig 2008!

Verkeersgroet,

Autorijschool Mullender

Kerstkaart 2007